Persoane Juridice
Inchiriere cu avans zero si alte avantaje

Spre deosebire de alte servicii de inchiriere de pe piata din Romania, GRENKE iti propune o colaborare ce are cu adevarat in vedere bunul tau interes.

De aceea, ne-am gândit că cel mai mult te-ar avantaja avansul de 0% la incheierea contractului. De asemenea, poti plati trimestrial echivalentul chiriilor pentru perioada urmatoare, aceasta procedura fiind valabila indiferent de valoarea contractului incheiat.

Iata lista completa a avantajelor de care te bucuri cu solutiile de finantare GRENKE:
Încheierea echipamentelor este o soluție ce crește în popularitate în ultimii ani în România, astfel ca pentru multe companii, închirierea este deja o un element central al strategiei lor financiare. Aceasta solutie de finantare se adreseaza doar persoanelor juridice, astfel ca finantam:
 • Intreprinderi mici si mijlocii
 • Intreprinderi mari
 • Comercianti unici

Esti timpul sa alegi cea mai buna optiune pentru punerea in aplicare a planului tau de afaceri: solutiile de finantare GRENKE!

Inca nu te-ai convins? Afla care sunt AVANTAJELE de care bucuri daca devii clientul nostru.

Expertii tai in finantarea de echipamente

Solutia de finantare oferita de catre GRENKE este adesea prima optiune pentru antreprenorii care doresc dezvoltarea rapida a afacerii lor, fara a achita avans si fara a-si bloca capitalul prin achizitii directe.

Nu in ultimul rand, aceasta este de multe ori alegerea celor care doresc o finantare simpla si rapida, dar si oferte personalizate pe nevoile specifice industriei si companiei lor.

Dupa o analiza atenta a pietei, divizia GRENKE din Romania a decis ca anul 2017 va marca extinderea gamei de echipamente finantabile, urmand sa acopere si industrii ce anterior nu erau deservite.

Finantam mai multe decat iti poti inchipui!

Expertii tai in finantarea de echipamente de la GRENKE ti-au pregatit un portofoliu generos de bunuri de care poti beneficia cu solutia printre care: hardware IT, mobilier pentru birou, echipamente medicale, echipamente HORECA, generatoare electrice etc.

 • Avans 0%;
 • Facturile de chirie sunt total deductibile;
 • Chiria in Euro este constanta pe durata contractului a.i. se pot planifica costurile pe o perioadă indelungata;
 • Bonitatea financiara a firmei nu este afectata;
 • Raspuns pentru cererile trimise spre analiza in maxim 24 de ore;
 • Contract de o pagina;
 • Actele necesare pentru luarea unei decizii sunt minimale si se trimit scanate pe e-mail;
 • Platile sunt trimestriale;
Persoane Fizice
Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 sau 12 RATE fara dobanda, in functie de produsele marcate.

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

 • Rate fara dobanda;
 • Perioada de gratie de pana la 56 de zile;
 • Comision zero la toate cumparaturile;
 • Plati sigure pe internet;

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

Informatii suplimentare despre cardurile de credit Star BT se pot obtine apeland oricare din numerele de mai jos:

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international
Prin card de credit emis de BCR

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website saya.ro si beneficiezi de oferta standard de 6 sau 12 RATE fara dobanda!

Cine poate plati in rate?
Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”.

Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless);
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa;
 • MasterCard GOLD EUR
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit.

Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?

 • ⦿ Aplica acum pe www.bcr.ro 
 • SAU
 • ⦿ Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar
 • SAU
 • ⦿ Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)
Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click:

- alegi produsele dorite
- alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta:
a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.
b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

Prin card de credit emis de Piraeus Bank

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit pe website saya.ro si poti beneficia de 6 sau 12 RATE fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

 • Visa Exact;
 • Visa Exclusive Gold;
 • Visa Business Standard;
 • Visa Business Gold;

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

 • ⦿ Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar”
 • ⦿ Introduci datele cardului
 • ⦿ Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi Piraesu Bank pe www.piraeusbank.ro sau contacteaza-ne la 0800.801.802!

Start la cumparaturi !