Despre noi

Specialiștii saya.ro dispun de experiența și cunoștințele necesare în domeniul telecomunicațiilor pentru a te ajuta să îți dezvolți afacerea, să îți digitalizezi business-ul și să găsești noi soluții cu ajutorul cărora problemele să dispară rând pe rând.

Din anul 2015, moment în care a luat viață parteneriatul cu gigantul operator Telekom, datorită faptului că înțelegem comportamentul uman și felul în care telecomunicațiile influențează activitatea mediului de afaceri, misiunea noastră ține de eficientizarea activităților zilnice ale antreprenorilor români pentru a oferi excelență clienților noștri.

Clientul este centrul activității companiei noastre. Colaborăm cu un portofoliu de peste 100 de clienți iar factorul principal al reușitei noastre este preocuparea față de tot ce are legătură cu partenerii noștri, dorința de a înțelege și de a cunoaște gândurile, nevoile și cerințele acestora.

Echipa Saya.ro este tânără și deschisă la provocări iar angajamentul fiecărui membru al echipei noastre față de clienți este unul moral și profesional, motiv pentru care puteți conta pe consultanții Saya.ro și puteți avea încredere că vom căuta mereu cele mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră.

Indiferent de forma juridică deținută de compania dumneavoastră ori de domeniul de activitate pe care îl desfășurați, soluțiile noastre cuprind partea de telecomunicații fixe și mobile, televiziune, internet premium de mare viteză cu bandă garantată și back-up, echipamente în rate, licențe pentru aplicații care pot ușura muncă zilnică a angajaților și care pot facilita o comunicare eficientă în cadrul companiei, stocarea documentelor în siguranță și asigurarea back-up-ului pentru datele companiei, pe servere securizate. De asemenea ne preocupă partea de securitate a afacerii și punem la dispoziția clienților sisteme avansate de supraveghere care urmăresc reducerea cu până la 50% a pierderilor cauzate prin furturi ori efracții.

Dacă dețineți o flotă de mașini destinată activităților companiei vă ajutăm să reduceți cu până la 30% costurile datorate combustibilului prin soluția de monitorizare cu GPS, să aflați locația acesteia în timp real ori să urmăriți comportamentul șoferilor.

Fiindcă încurajăm dezvoltarea afacerilor în mediul online oferim soluții în ceea ce privește crearea website-urilor, hosting, promovare online, securitate online, infrastructură Cloud și Cloud software și soluții Cisco.

În România, peste 1.200.000 de entități juridice depind lunar de cel puțin 2-3 servicii de telecomunicații care trebuie plătite periodic. În acest context venim în sprijinul acestora cu soluții integrale sigure și ușor de folosit, în funcție de nevoile reale ale clienților și la prețuri competitive.

Ne dorim ca viitorul mediului de afaceri să arate mai sigur, mai modern și adaptat la evoluție. În acest sens ne dedicăm eforturile eficientizării activităților desfășurate de antreprenori, ideilor împărtășite de clienții noștri, inovației și investim încontinuu în pregătirea oamenilor noștri.