Rate pentru persoanele juridice

Toate echipamentele necesare afacerii tale, într-un singur loc!

Aceasta solutie este dedicată clienților care urmăresc optimizarea costurilor și reducerea investițiilor inițiale dedicate echipamentelor de care are nevoie o afacere pentru a își desfășura activitatea și cu ajutorul cărora se dezvoltă și evoluează business-ul.

Portofoliul IT&C cuprinde o gamă variată de branduri și numeroase tipuri de terminale precum: server, desktop PC, laptop, tabletă PC, Windows OS, televizoare, telefoane mobile, multifuncționale, case de marcat, etc.

Echipamentele pot fi achiziționate în rate egale pe o perioadă de: 1, 6, 12, 24, 36 luni.  Valoarea lunară a fiecărei rate scadente va fi notificată prin factură lunară emisă de către Telekom România, în urma contractului încheiat în acest scop.

Terminalele se livrează gratuit la adresa sediului companiei ori la un alt punct de lucru declarat iar perioada de livrare este de maxim 45 de zile de la data semnării documentelor.

Vanzătorul poate solicita cumpărătorului depunerea unei garanții înainte de livrarea comenzii în anumite cazuri:

  • •  Cumpărătorul nu este client Telekom România pe alte servicii
  • •  Cumpărătorul are facturi restante sau debite în Telekom România
  • •  Cumpărătorul figureaza pe liste publice de datornici

 

Suma depusă cu titlu de garanție nu este purtătoare de dobândă și va fi returnată cumpărătorului la cererea sa după un interval de minim 9 luni de la constituire, în cazul în care facturile sunt achitate în termenul scadent.

Serviciul reprezintă o soluție de finanțare simplă și eficientă și este dedicat exclusiv persoanelor juridice din România.

Indiferent dacă te gândești la reînnoirea device-urilor ori la o achiziție de noi echipamente pentru birouri sau angajați, venim cu soluția ideală pentru bugetul și dorințele tale.