Dotfes Limited Incarcator wireles cu lumina de noapte, White


Cod produs:  6970569474793
Estimare livrare: Marti, 19 Oct
Retur in 14 zile
Livrare rapida
de la 13280 Lei TVA inclus
Adauga in cosAdaugati la favorite

Incarcator wireles cu lumina de noapte, White

 

Incarcatorul wireless de 10W este compatibil cu orice dispozitiv care are un suport pentru incarcarea fara fir Qi, inclusiv iPhone XS/X, XR, XS Max, 8, 8 plus si Samsung Galaxy Note 10/9/8, Galaxy S10/S10 Plus, Galaxy S8/S8 Plus.

 

Cum functioneaza incarcarea wireless?

Tehnologia care sta la baza incarcarii wireless se numeste incarcare inductiva si presupune un transfer de energie intre doua obiecte cu ajutorul unui camp electromagnetic, ce actioneaza ca o punte de legatura intre telefon si incarcator, eliminand astfel clasicul cablu.

 

Ce reprezinta licenta Qi si de ce este atat de importanta?

Licenta Qi reprezinta un standard dezvoltat de Wireless Power Consortium (WPC), una dintre cele mai mari asociatii non-profit din industrie, ce include companii precum: Olympus, Philips, Duracell, Samsung, standard ce “valideaza” garantia unei incarcari optime si nedistructive. Astfel, pentru o incarcare optima si prevenirea defectarii telefoanelor, existenta licentei Qi este imperios necesara.

In plus acest incarcator wireless are un design aparte care include o lumina de noapte, care poate fi utilizata ca o veioza, in plus are un LED care va indica daca incarcatorul este sau nu pornit.

Recenzii

Spune-ne opinia ta despre acest produs

Opinia ta este foarte importanta pentru noi!
Cumpara in rate folosind card de cumparaturi
exclusiv pentru persoane fizice

Cumpara acum