Tehnologia 4G - Serviciu destinat exclusiv persoanelor juridice

5G
Rețeaua 5G (sau viteza 5G) reprezintă o nouă tehnologie de transfer de date aflată în faza de testare, iar Telekom România participă intens la acest proces.

  • Astfel, pe 12 iunie 2017, Telekom România în parteneriat cu Ericsson au efectuat prima demonstrație live a capabilităților tehnologiei 5G din Europa de Sud-Est, la București. Demonstraţia live a evidențiat capabilităţile tehnologiei 5G prin intermediul unei platforme de testare prototip, inclusiv testarea vitezei, latența și directivitatea de radiaţie controlată (beam forming), atingând viteze agregate de până la 24 Gbps, adică de peste 60 de ori mai mari decât cea mai mare viteză comercială locală 4G din prezent.
  • Tehnologia 5G va permite afacerii tale să penetreze noi piețe și să construiască noi fluxuri de venituri în baza unor modele de afaceri și a unor soluţii cu totul noi, inclusiv aplicații de tipul Internet of Things (IoT).
  • Noile capabilităţi 5G acoperă mai multe dimensiuni, inclusiv o flexibilitate extraordinară, nevoi reduse de consum de energie, o capacitate mai mare, lățime de bandă, securitate, fiabilitate, viteze, cât și o latență mai mică, dar și costuri foarte scăzute ale dispozitivelor în cazul aplicațiilor Machine to Machine (M2M).
 
4G
 
Stabilitate si viteza
A 4-a generaţie de tehnologie mobilă, cea mai stabilă şi rapidă, cu viteză de descărcare de până la 150 Mbps şi încărcare de până la 50 Mbps.
 
 
Performanta
Transfer de fișiere de dimensiuni mari în câteva secunde (prezentări, rapoarte, fişiere grafice), video conferinţe HD fluide și clare.
 
 
Divertisment
Vizualizare video HD/4K, încărcare rapidă de poze şi video pe reţelele de socializare, jocuri online cu grafică complexă.
 
 
3G vs 4G
Vrei sa asculti o melodie online?
3G
Incarcare in 2 secunde
 
 
4G
Incarcare in 0.6 secunde
 
 
 
Vrei sa vezi un videoclip HD pe Youtube?
3G
Incarcare in 19 secunde
 
 
4G
Incarcare in 6 secunde
 
 
 
Vrei sa incarci o fotografie pe Facebook?
3G
Incarcare in 14 secunde
 
 
4G
Incarcare in 2 secunde
 
 
 
Upload - Vrei sa trimiti un e-mail cu un atasament de 20MB?
3G
Incarcare in 28 secunde
 
 
4G
Incarcare in 4 secunde
 
 
 
Download - Vrei sa descarci un fisier de 60MB ?
3G
Incarcare in 12 secunde
 
 
4G
Incarcare in 4 secunde
 
 
 
Cere oferta