Homematic-IP Termostat inteligent pentru calorifer / HmIP-eTRV-2


Cod produs:  140280
Estimare livrare: Marti, 03 Aug
Retur in 14 zile
Livrare rapida
Top Specificatii
Frecvente radio de lucru: 868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Dimensiune (L x i x l ) mm: 58 x 71 x 97 mm
Greutate: 205 g ( inclusiv bateriile )
Receptie semnal in spatiu deschis: 300 m
Elemente montare incluse in pachet: Da
de la 349 Lei TVA inclus
Adauga in cosAdaugati la favorite

 

Termostatul pentru calorifer Homematic IP face parte din sistemul de casa inteligenta de la Homematic si ajuta la reducerea costurilor cu energia. Termostatul inteligent inlocuieste termostatele existente ale caloriferelor tale, permitand economii de energie de pana la 30%.
 
Termostatul pentru calorifer de la Homematic IP poate fi usor instalat pe canalele existente cu o dimensiune de M30 (de exemplu, Heimeier) folosind piulita metalica fara a fi nevoie sa intervina in sistemul de incalzire. Adaptoarele corespunzatoare pentru supapele Danfoss sunt livrate impreuna cu dispozitivul. Alimentarea este furnizata de doua baterii AA, care ofera energie de pana la 2 ani.
 
Dupa configurarea dispozitivului, temperatura dorita a camerei poate fi reglata direct prin intermediul termostatului radiatorului, prin intermediul termostatului Homematic IP de Perete sau aplicatiei Homematic IP. 

 

Cu aplicatia, pot fi definite profiluri de pana la trei saptamani cu pana la sase faze de incalzire pe zi si pe camera. Sistemul incepe sa devina cu adevarat inteligent in combinatie cu Senzorul de Usa si Geam. Daca dispozitivul detecteaza o fereastra deschisa, termostatul Homematic IP reduce automat alimentarea cu apa calda a caloriferului. De indata ce geamul este inchis, si caloriferul incepe sa mareasca din nou temperatura incaperii. In acest fel, consumul de energie poate fi redus, confortul este marit si in acelasi timp, mediul poate fi protejat. Prin crearea de profiluri saptamanale, puteti sa va automatizati viata de zi cu zi - pasul intr-o baie calda dimineata, economisiti energia de incalzire in timp ce nu sunteti acasa si bucurati-va de orele de lucru din camera dvs. de zi cu temperatura reglata individual.
 
In cazul in care mai multe termostate radiatoare sunt utilizate simultan intr-o incapere, dispozitivele pot fi controlate centralizat prin aplicatia Homematic IP sau convenabil prin intermediul termostatului Homematic IP de Perete.

Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Dimensiune (L x i x l ) mm
58 x 71 x 97 mm
Greutate
205 g ( inclusiv bateriile )
Receptie semnal in spatiu deschis
300 m
Elemente montare incluse in pachet
Da
Manual instalare
Da
Temperatura ambientala de functionare
intre 0 si 50 °C
Port USB
Nu
Grad de protectie
IP20
Alimentare
Baterii
Consum energie
120 mA (max.)
Mufa intrare sursa de alimentare
Nu
Mufa iesire sursa de alimentare
Nu
Tip senzor
Termostat temperatura
Tip Baterii
1.5 V LR6 / AA
Mufa conectare calorifer
M30 x 1.5 mm
Rezistenta baterii
2 Ani

Alte produse din Control incalzire si temperatura

Recenzii

Spune-ne opinia ta despre acest produs

Opinia ta este foarte importanta pentru noi!
Cumpara in rate folosind card de cumparaturi
exclusiv pentru persoane fizice

Cumpara acum